за нас

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме агенция за дигитален маркетинг, ориентирана към резултатите

SEOSTANDART се ангажира да помага на бизнеси в различни индустрии да увеличат своите маркетингови усилия и да получат конкурентно предимство чрез цялостни дигитални маркетингови решения.

Започнахме с изграждане на онлайн магазин за един човек, но това прерасна в агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, която обслужва фирми от различни градове в България. Днес имаме  активни клиенти от – София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград и др., които са поверили дигиталния си успех на нашия екип. Ние работим с фирми от всякакъв размер – от стартиращи фирми до големи франчайзи – в повечето индустрии и ниши.

Докато растем, ние продължаваме да подобряваме нашите процеси и да инвестираме в най-съвременни инструменти и ресурси, за да предоставим на нашите дигитални маркетингови партньори първокласни услуги.

Оптимизация за търсачки (SEO)

Вземете универсални SEO решения, които подобряват класирането ви при органично търсене и повишават разпознаваемостта на марката.

Уеб дизайн

Подобрете достъпността на уебсайта си и привлечете клиенти за цял живот към бизнеса си.

Маркетинг на електронната търговия

Улеснете плавен процес на закупуване за вашите клиенти и намалете оперативните разходи със стратегически маркетингови решения за електронна търговия.

Оптимизиране

Маркетингови процеси

ГЕНЕРИРАНЕ

Целеви резултати

ИЗРАСТВАНЕ

Вашата марка онлайн

НАШИЯТ ЕКИП

Кои сме ние и какво правим?

miroslava vasileva web designer

Мирослава Василева

WordPress разработчик и дизайн на визии

ivan savov

Иван Савов

Програмист и Web Developer

viber_image_2023-11-03_14-13-18-675

Натали Михайлова

Маркетинг стратег & Sales Copywriting

НАШАТА МИСИЯ

" Нашата основна цел е да постигнем най-добрите резултати за Вашия бизнес. Ние се стремим към дългосрочни професионални отношения, които се адаптират, докато растем с вас."

Успехът ни се изразява в професионалното отношение, което изграждаме с всеки един клиент.

Силното онлайн присъствие започва с това, че познаваме вашата история и разбираме вашия бизнес.

Помагаме на компаниите, които ни се доверят да създадат идентичност на своята марка.

Екипирани с това знание, ние използваме нашия опит, за да разширим вашето присъствие онлайн, като използваме зашеметяващи изображения.

Харизматичен екип, изградили такава силна репутация през годините с нашите клиенти, които знаят, че могат да ни се доверят за своите проекти. Това сме ние – SEOSTANDART.

Добрата агенция се познава по клиентите си

НАШИТЕ КЛИЕНТИ